Mancare de praz cu carne de porc si masline

de Andra_Constantinescu in Porc, 2 Dec 2015 | 8538 vizualizari

 

O bunatate de mancare!

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne slaba de porc;
  • 300 g pastrama de porc;
  • o ceapa;
  • 625 g praz curatat de moate si frunze;
  • 150 g masline negre;
  • o cana cu apa;
  • doua linguri bulion;
  • 6 linguri ulei;
  • o legatura de marar;
  • sare.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de praz cu carne de porc si masline:

Se prajeste carnea in ulei si se da deoparte. In grasimea ramasa se caleste ceapa (curatata de foi, spalata si taiata julienne), apoi se adauga prazul (curatat de moate si frunze, spalat si taiat bucati mari), carnea, maslinele, apa si putina sare.

Se inabusa, amestecand din cand in cand, pana cand este prazul patruns. La final, se adauga bulionul si mararul (spalat si tocat) si se mai fierb cateva minute, dupa care mancarea se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de praz cu carne de porc si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Merisor 1

02.12.2015, 21:55

ooo, ce buna e asta!

Gherca Daniela 1

04.12.2015, 16:11

super bun!

Xandrinne 1

06.12.2015, 08:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc,marinata,la punga,cartofi pai si sos de usturoi cu castraveti